Saznajte više o PASTA MASTER

 

Važni datumi:

1927. - Monti osniva prvu radionicu

1950. - razvijene su nove tehnike pravljenja paste

1995. - Pastamaster gradi novu fabriku, stara radionica postaje muzej

1996. - Pastamaster se deli na dva dela

2002. - sticanje svetskog priznanja

2010. - nagrada za najbolju pastu na svetu

2016. - velika automatizacija i otvaranje novih krila fabrike

 

Ciljevi:

Pružiti vrhunski kvalitet hrane koja će zadovoljiti i najistančanija nepca.

Kreirati atmosferu koja će gostima pružiti osećaj topline, dobrodošlice i komfor.

Izgraditi stabilnu bazu redovnih gostiju koji će se uvek rado vraćati.

Ostvariti održiv rast i profitabilnost poslovanja kroz efikasno upravljanje i kontinuirano unapređenje.

Doprineti lokalnoj zajednici kroz podršku lokalnih dobavljača i angažovanje u društveno odgovornim inicijativama.

 

 

 

 

Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.